Siste kveld med gjengen…

Det hadde vært helt feil om vi skulle dratt rett fra HD der vi leverte mc’ene onsdag kveld og hjem til Norge. Nå har vi hatt to gode hele dager i LA sammen – og vi føler nesten at vi trapper ned. Det blir rart å skilles fra nye venner; Vi har møtt mennesker på denne turen vi virkelig håper vi kan holde litt kontakt med framover. En av dem er Bjørn, sarpingen som for snart to år siden stod på trappa vår og lurte på om vi var interessert i å være med på en infokveld om mc-tur på Route 66? Pastoren i menigheten han går i, hadde nevnt at vi likte å kjøre tur. Vi er Bjørn en stor takk skyldig. Det samme gjelder Terje, som hadde bestemt seg for å feire femtiårsdagen sin med denne turen. Han satte i gang en privat aksjon for å få med seg venner og venners venner for å fylle en tur og lyktes med å samle en kjempegjeng. Vi har hatt mye moro med han og kona Oddny underveis. Og mange, mange flere…

Torsdag dro de fleste til Universal Studios. Vi har vært der før og tok heller turen til Warnes Bros. der vi var med på en såkalt VIP-tour. 2,5 timer med guide i en gruppe på ni bragte oss nær filmopplevelsene. Spennende og interessant. På bildet ser Dag litt molefonken ut, men det er kanskje tanken på at han og jeg faktisk sitter i sofaen på Central Perk; kafeen fra Friends?

I dag (fredag) tok vi turen til Santa Monica beach der Route 66 egentlig slutter. Vi måtte liksom avslutte på ordentlig, syntes vi. med nye fotoseanser… Er man der, bør man ta spaserturen fra «pier’en» der til Venice Beach. Det tar tid! Ikke bare skal en rusle 4,7 km (alternativt jogge eller sykle, men vi var ikke klare for noe av det…). Man skal observere underveis, også. Og her er det mye å få med seg. Ved begynnelsen av dagens rute var det de samme T-skjortebutikken en finner i Hollywood. Så begynner salgsbodene. Her er det vanskelig å få øye på «gullet» i «skitten», for å si det slik. Mange tilsynelatende kreative og begavede mennesker som kunne levert bra håndverk, ser ut til å kaste bort talentet sitt i marihuanarøyk og hippiedrømmer. Og mellom salgsbodene finner man legekontor der man kan få erklæringen som tillater besittelse og bruk av marihuana. Dette området er tydeligvis et eldorado for noen… For oss var det artig å være innom, men ennå en gang på denne turen har moroa en bismak.

I morgen kveld setter vi kurset hjemover. Nå gleder vi oss til det. Til fast rytme, norsk grovbrød og til å treffe igjen kollegaer og venner vi ikke har sett på en god stund. Før det er det siste kveld med gjengen her. Oppsummering, felles middag – og en smule vemod.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

3 tanker om “Siste kveld med gjengen…

 1. Hei. Takker saa mye for at jeg har hatt mulighet til aa folge min bror Bjorn’s oppfyllelse av en drom og feiring av seg selv som 60 aring. Fine stemnigsrapporter.
  hilsen Grete

  Liker

 2. Kjære dere!
  Først nå har jeg selv logga på her og fått lest slutten av turen deres! Skal lese meg opp på resten def.
  Så godt dere skriver, og så mange bra tips!! Må ha vært fantastisk dette – å gjøre sammen! Gleder meg fortsatt over hyggelig besøk i sommer – takk for det 🙂 Jeg har nå opplevd summit, og dere kan bare glede dere!! ; dette er good stuff. Alt godt!!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..